Εκστρατεία της Αστυνομίας «Στόχος η Ζωή : Όλοι μαζί κατά των οδικών συγκρούσεων»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εκστρατεία της Αστυνομίας «Στόχος η Ζωή : Όλοι μαζί κατά των οδικών συγκρούσεων»

Ενημερώνεστε ότι, την ερχόμενη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, 2014, θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία της Αστυνομίας αφιερωμένη στα θύματα των οδικών τροχαίων συγκρούσεων με θέμα «Στόχος η Ζωή: Όλοι μαζί κατά των οδικών συγκρούσεων». Στις 8 το πρωί, στην Εκκλησία της Αγίας Ειρήνης και Της του Θεού Σοφίας (απέναντι από το Αρχηγείο Αστυνομίας), θα γίνει δέηση για τους τραυματίες, για ταχεία ανάρρωση και τρισάγιο για τα θύματα των οδικών συγκρούσεων, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, κ.κ. Ησαΐα.
Παρόντες θα είναι η Ηγεσία της Αστυνομίας και μέλη των συνδέσμων παραπληγικών/τετραπληγικών, καθώς και συγγενείς θυμάτων οδικών συγκρούσεων.
Ακολούθως, τα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου με τη συμμετοχή μελών της Τροχαίας Λευκωσίας, θα διανέμουν διαφωτιστικό υλικό στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τα φώτα Καλησπέρα στην είσοδο της Λευκωσίας. Επίσης, θα προβαίνουν σε εξώδικες παρατηρήσεις/προειδοποιήσεις στους οδηγούς που παραβαίνουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μόνο όπου κρίνεται απαραίτητο, θα προβαίνουν σε καταγγελίες.
Επίσης, την ίδια ημέρα στις 5.30 το απόγευμα, τα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου και της Τροχαίας Λευκωσίας, θα ανάψουν κεριά στη συμβολή τον οδών Λήδρας και Ονασαγόρου, σχηματίζοντας τον αριθμό 800, που συμβολίζει τα θύματα των οδικών συγκρούσεων για τα 10 τελευταία χρόνια.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ