Ενημέρωση απο CYTA για μετατροπή αναλογικών γραμμών σταθερού τηλεφώνου σε ευρυζωνικές

Σε ερώτηση που έστειλε η ομοσπονδία ασθενών (ΟΣΑΚ) προς τη CYTA για το πιο πάνω θέμα, έχουμε λάβει την πιο κάτω ενημέρωση:

Η μεταφορά της σταθερής τηλεφωνίας στο ευρυζωνικό δίκτυο αποτελεί αναγκαία τεχνική αναβάθμιση αφού η προηγούμενη τεχνολογία σταματά να υποστηρίζεται ανά το παγκόσμιο.

Το νέο ευρυζωνικό δίκτυο τηλεφωνίας της Cyta παρέχει αναβαθμισμένες και αξιόπιστες λύσεις για αδιάλειπτη σταθερή επικοινωνία και καλύπτει τις νέες αναβαθμισμένες ανάγκες των πελατών.

Συγκεκριμένα στην ευρυζωνική τηλεφωνία αναπτύξαμε λύση που παρέχεται χωρίς επιπρόσθετο εξοπλισμό με την ονομασία Telephony η οποία διασφαλίζει ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η τηλεφωνική υπηρεσία θα λειτουργεί κανονικά (αδιάλειπτη υπηρεσία 24/7).

Για πελάτες που επιθυμούν να έχουν στην ίδια σύνδεση και υπηρεσία Internet παρέχουμε τη δυνατότητα αγοράς mini UPS, το οποίο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος θα τροφοδοτήσει το modem ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και Ιnternet.

Το mini UPS μπορούν να το παραγγείλουν από την ιστοσελίδα της Cyta https://www.cyta.com.cy/product-list/el?FamilySN=5 με δωρεάν κατ’οίκον παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών ή να το αγοράσουν από οποιοδήποτε Cytashop. Παρέχεται στην τιμή των €24 (συμπ. ΦΠΑ). Διευκρινίζουμε ότι οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν mini UPS και από οποιοδήποτε άλλο προμηθευτή.

Σημειώνεται ότι ακόμα και σε περίπτωση που το modem τεθεί εκτός λειτουργίας και το σταθερό τηλέφωνο δεν λειτουργεί, όλες οι εισερχόμενες κλήσεις που δέχονται οι πελάτες μπορούν να μεταφέρονται αυτόματα σε ένα κινητό ή άλλο σταθερό τηλέφωνο της επιλογής τους. Έτσι όταν κάποιος τους καλεί δεν θα χάνεται η κλήση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσουν τη διευκόλυνση αυτή που παρέχεται δωρεάν.

Μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την μετάβαση στην ευρυζωνική τηλεφωνία στις ιστοσελίδες:

www.cyta.com.cy/transfer-to-broadband-telephony και

www.cyta.com.cy/business-switch-to-broadband-telephony

Για την εξυπηρέτηση των μελών σας παρακαλώ όπως η οποιαδήποτε επικοινωνία απευθύνεται στο 132.