ΓΕΝΙΚΗ – ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ο.ΠΑ.Κ. ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒ. 2019

Ενημερώνουμε τα μέλη ότι στις 16 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η Γενική και Καταστατική Συνέλευση της Ο.ΠΑ.Κ. Όσα μέλη έχουν εισηγήσεις για αλλαγές στο καταστατικό παρακαλούμε να τις στείλουν μέχρι την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2018 γραπτώς. Πιο κάτω η ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ο.ΠΑ.Κ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ο.ΠΑ.Κ. σας προσκαλεί στη φετινή Ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 9:00πμ στο οίκημα της Οργάνωσης, στη Λευκωσία.  Η Συνέλευση θα αρχίσει το αργότερο με καθυστέρηση μίας ώρας, δηλαδή στις 10:00πμ όπως προνοεί το Καταστατικό, αν στις 9:00πμ οι παρευρισκόμενοι δεν αποτελούν απαρτία.  (Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν τα μισά συν ένα τουλάχιστον μέλη της Οργάνωσης είναι παρόντα στη Συνέλευση.)

Κύρια αιτία της ανάγκης αλλαγών στο καταστατικό είναι η προσαρμογή του με τις νέες απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας που ρυθμίζει τη λειτουργία οργανώσεων όπως τη δική μας και η αλλαγή του λογιστικού έτους για να ξεκινά Ιανουάριο και να λήγει Δεκέμβριο. Επίσης, εκλογές για Διοικητικό Συμβούλιο να χρειάζονται κάθε τρία χρόνια αντί δύο.

Οι προτεινόμενες αλλαγές στο καταστατικό θα είναι διαθέσιμες σε λίγες μέρες για να τις μελετήσετε. Θα σας ενημερώσουμε με sms μόλις αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας.

Η παρουσία σας είναι σημαντική.

Μετά την Συνέλευση θα ακολουθήσει γεύμα, γι’ αυτό σας παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου  στα γραφεία της Οργάνωσης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο της Οργάνωσης στο τηλέφωνο 22496494 από τις 8:00πμ – 2:00μμ.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Εγγραφή συνέδρων 8:30 – 10:00πμ
  2. Έναρξη Συνέλευσης με καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο
  3. Καλωσόρισμα και παρουσίες από τον Γραμματέα
  4. Έγκριση Ημερήσιας Διάταξης
  5. Απολογισμός πεπραγμένων 2017-2018 από τον Πρόεδρο
  6. Παρουσίαση Ισολογισμού λογιστικών λογαριασμών από τoν Ταμία
  7. Έγκριση λογιστών και ελεγκτών
  8. Έγκριση για αλλαγές στο Καταστατικό
  9. Συζήτηση για Πεπραγμένα/Ισολογισμό και άλλα θέματα

 

Θα ακολουθήσει γεύμα στις 1:30μμ

 

για το Δ.Σ.,

 

Δημήτρης Λαμπριανίδης                                              Κατερίνα Παναγιώτου

Πρόεδρος                                                                Γραμματέας