Κυνήγι Θησαυρού, 26 Ιουνίου, Λευκωσία

Το Round Table Κύπρου μαζί με το Γκόλ Στη Ζωή και την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ) σας προσκαλούν σε ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού μέσω της εφαρμογής “ACTIONBOUND”. Την εκδήλωση υποστηρίζει το Συμβούλιο Νεολαίας Λευκωσίας.
Το κυνήγι θησαυρού με εκκίνηση την πλατεία Ελευθερίας συμπεριλαμβάνει γρίφους και δοκιμασίες εντός της παλιάς πόλης και έχει σκοπό την προώθηση της καμπάνιας Access City που αφορά τη βελτίωση της προσβασιμότητας για τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.
Σάββατο, 26 Ιουνίου, στις 09:00 το πρωί, συναντιόμαστε στην πλατεία Ελευθερίας για μια μοναδική εκδήλωση με αρκετές εκπλήξεις και τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών, ηθοποιών και άλλων αγαπητών προσώπων στις ομάδες διάσημών του κυνηγιού.
Live link από τον Active 107.4 με το μοναδικό Λούη Πατσαλίδη που αποτελεί και το πρόσωπο της καμπάνιας Access City.
Η κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από 2 εώς 4 άτομα. Θα υπάρχουν βραβεία για τις πρώτες τρεις σε βαθμούς ομάδες. Για την εγγραφή σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ: https://forms.gle/W4uyPxshctcnKHnu9
Κόστος συμμετοχής 40ευρώ ανά ομάδα
Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για την καμπάνια Access City.
Μαζί μας και ο γνωστός για την φιλανθρωπική και ανθρωπιστική του δράση, ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού (Ππόλος), ο οποίος θα στηρίξει την εκδήλωση μας ξεκινώντας στις 03:30 από τον Δήμο Πέγειας της Επαρχίας Πάφου και ποδηλατώντας θα τερματίσει στον χώρο της εκδήλωσης διανύοντας 180 χιλιόμετρα. Από την είσοδο του στη Λευκωσία θα συνοδεύεται από δρομείς του σωματείου δρομέων «Περικλής Δημητρίου».
Μέγας Χορηγός: Esso An ExonMobil Brand
Χορηγός επικοινωνίας ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ.
Σημειώσεις:
1. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Ελληνική Γλώσσα.
2. Συμβουλή να κατεβάσετε το application “Actionbound” πριν από την ημέρα της εκδήλωσης. Η εφαρμογή είναι δωρεάν σε Android και IOS.
3. Για πληροφορίες/διευκρινήσεις: Στέλιος Μαρκίδης 99639797, Δημήτρης Χατζηγεωργίου 99361557, Νικόλας Αθηνής 99755288
4. Μέθοδος Πληρωμής Bank of Cyprus – IBAN: CY02 0020 0195 0000 3570 1086 0607 Δικαιούχος/beneficiary: Round Table 2
Για περισσότερες πληροφορίες: https://fb.me/e/SawaKpCN