Πρόσκληση και Ημερήσια Διάταξη Γενικής & Εκλογικής Συνέλευσης Ο.ΠΑ.Κ.

5 Νοεμβρίου 2021

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ο.ΠΑ.Κ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το Δ.Σ. της Ο.ΠΑ.Κ. σας προσκαλεί στη φετινή Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 9:30πμ στον πολυχώρο ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ (Αγίου Φανουρίου 19, 7741 Χοιροκοιτία).

 

Η Συνέλευση θα αρχίσει το αργότερο με καθυστέρηση μισής ώρας, δηλαδή στις 10:00 όπως προνοεί το Καταστατικό, αν στις 9:30πμ οι παρευρισκόμενοι δεν αποτελούν απαρτία.  Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν τα μισά συν ένα τουλάχιστον μέλη της Οργάνωσης είναι παρόντα στη Συνέλευση.

Απευθύνουμε παράκληση σε όσα μέλη μπορούν, να παραστούν, ώστε μέσα σε ένα κλίμα σύμπνοιας να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και εισηγήσεις για το κοινό μας καλό.  Η συμμετοχή και οι απόψεις των μελών είναι πολύ σημαντικές.

Στη φετινή Γενική Συνέλευση θα γίνουν εκλογές για νέο Δ.Σ. της Ο.ΠΑ.Κ., γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν μέσα από τις θέσεις του Δ.Σ., παρακαλούνται να υποβάλουν υποψηφιότητα έγκαιρα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο που εσωκλείουμε στο φάκελο και να το παραδώσουν στην Γραμματέα της Ο.ΠΑ.Κ. μέχρι την Τετάρτη 24/11/21. Το τηλέφωνο της Γραμματέας συν. Κατερίνας Παναγιώτου για επικοινωνία είναι 99353932.  Παρακαλούμε όσα μέλη έχουν χρόνο και διάθεση να προσφέρουν για το καλό όλων, να υποβάλουν υποψηφιότητα για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ.

Μετά την Συνέλευση θα ακολουθήσει γεύμα, γι’ αυτό σας παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό στα γραφεία της Οργάνωσης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις.  Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο της Οργάνωσης στο τηλέφωνο 22496494 από τις 08:15 – 14:15, μέχρι την Δευτέρα 22/11/21.

Παρακαλούμε όπως τα μέλη φτάσουν έγκαιρα, για να ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση στην προγραμματισμένη ώρα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Εγγραφή συνέδρων 9:00 πμ
  2. Έναρξη συνέλευσης στις 9:30πμ με καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο και παρουσίες από την Γραμματέα
  3. Έγκριση Ημερήσιας Διάταξης
  4. Απολογισμός πεπραγμένων 2019 – 2020 από τον Πρόεδρο
  5. Παρουσίαση Ισολογισμού λογιστικών λογαριασμών από τον Ταμία
  6. Έγκριση λογιστών και ελεγκτών
  7. Συζήτηση για Πεπραγμένα/Ισολογισμό και άλλα θέματα
  8. Παραίτηση απερχόμενου Δ.Σ. και Εκλογές

 

Θα ακολουθήσει γεύμα στις 13:30

Με εκτίμηση, εκ μέρους του Δ.Σ.,

 

 

Δημήτρης Λαμπριανίδης                                            Κατερίνα Παναγιώτου

Πρόεδρος                                                                       Γραμματέας