ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ο.ΠΑ.Κ.

19.11.2015

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ο.ΠΑ.Κ. σας προσκαλεί στη φετινή Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 9:00π.μ. στο οίκημα της Οργάνωσης στη Λευκωσία. Η Συνέλευση θα αρχίσει το αργότερο με καθυστέρηση μίας ώρας, δηλαδή στις 10:00πμ όπως προνοεί το Καταστατικό, αν στις 9:00π.μ. οι παρευρισκόμενοι δεν αποτελούν απαρτία. (Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν τα μισά συν ένα τουλάχιστον μέλη της Οργάνωσης είναι παρόντα στη Συνέλευση.)

Απευθύνουμε παράκληση σε όσα μέλη μπορούν, να παραστούν, ώστε μέσα σε ένα κλίμα σύμπνοιας να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και εισηγήσεις για το κοινό μας καλό. Η συμμετοχή και οι απόψεις των μελών είναι πολύ σημαντικές. Στη φετινή Γενική Συνέλευση θα γίνουν εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.ΠΑ.Κ., γι’ αυτό όσοι από εσάς ενδιαφέρονται να εργαστούν και να προσφέρουν μέσα από τις θέσεις του Δ.Σ., παρακαλούνται να υποβάλουν υποψηφιότητα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο που επισυνάπτουμε και να το παραδώσουν στον Γραμματέα της Ο.ΠΑ.Κ. μέχρι την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 9:00π.μ. Το τηλέφωνο του Γραμματέα συν. Αντρέα Λάμπρου για επικοινωνία είναι 97773177.

Μετά την Συνέλευση θα ακολουθήσει γεύμα, γι’ αυτό σας παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό στα γραφεία της Οργάνωσης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο της Οργάνωσης στο τηλέφωνο 22496494 από τις 9:00π.μ.– 2:00μ.μ.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι με ευκαιρία τα τριανταπεντάχρονα της Ο.ΠΑ.Κ., έχουμε αποφασίσει να προσκαλέσουμε την Υπουργό Εργασίας, κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου να κάνει χαιρετισμό κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1. Εγγραφή συνέδρων 8:30 – 10:00πμ
2. Έναρξη συνέλευσης με καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο
3. Χαιρετισμός από την Υπουργό Εργασίας
4. Σύντομο Διάλειμμα
5. Καλωσόρισμα και παρουσίες από τον Γραμματέα
6. Έγκριση Ημερήσιας Διάταξης
7. Απολογισμός πεπραγμένων 2014 – 2015 από τον Πρόεδρο
8. Παρουσίαση Ισολογισμού λογιστικών λογαριασμών από την Ταμία
9. Έγκριση λογιστών και ελεγκτών
10. Συζήτηση για Πεπραγμένα/Ισολογισμό και άλλα θέματα
11. Συζήτηση για λειτουργία Επαρχιακών Επιτροπών
12. Παραίτηση απερχόμενου Δ.Σ. & Εκλογές

Θα ακολουθήσει γεύμα στις 1:30μμ
Προσβλέπουμε στη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των μελών,

Εκ μέρους του Δ.Σ.,
Δημήτρης Λαμπριανίδης Αντρέας Λάμπρου
Πρόεδρος Γραμματέας